Store investeringer i flere journalister trekker Dagbladet-resultatet ned, men sjefredaktør Alexandra Beverfjord er fornøyd.
Store investeringer i flere journalister trekker Dagbladet-resultatet ned, men sjefredaktør Alexandra Beverfjord er fornøyd.

Årsregnskap 2022

Dagbladet endte opp med 71 millioner i overskudd

– At vi i et år med såpass store investeringer får et så solid resultat, er vi svært fornøyde med, sier sjefredaktør Alexandra Beverfjord.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

I fjor omsatte Dagbladet for 641 millioner kroner, 37 millioner høyere enn året før, og endte med et driftsoverskudd på 71 millioner. 29 millioner lavere enn rekordåret 2021.

Dagbladet har avvikende regnskapsår, så tallene gjelder derfor fra oktober 2021 til og med september 2022. Tallene inkluderer også Dagbladet Pluss, skriver Dagbladet i en pressemelding.

Mediehuset peker på at 2022-tallene må sees i sammenheng med at Dagbladet i fjor ansatte nærmere 30 nye journalister, de fleste av disse innenfor nyhetsområdet.

– Vi har hatt en markant nyhetssatsing de siste årene som har ledet til kraftig brukervekst digitalt. Takket være fantastisk innsats fra redaksjonen er Dagbladet blant de mediene i Norge med størst leservekst, sier Alexandra Beverfjord, ansvarlig redaktør og administrerende direktør i Dagbladet, i pressemeldingen.

– Dagbladet leverer samlet en driftsmargin på 11 prosent. At vi i et år med såpass store investeringer får et så solid resultat, er vi svært fornøyde med, sier Beverfjord.

Powered by Labrador CMS