Drammens Tidende halverer nå antall papirutgaver: Fra venstre politisk redaktør Hege Breen Bakken, ansvarlig redaktør Espen Sandli og nyhetsredaktør Janne Sundelius Braathen.
Drammens Tidende halverer nå antall papirutgaver: Fra venstre politisk redaktør Hege Breen Bakken, ansvarlig redaktør Espen Sandli og nyhetsredaktør Janne Sundelius Braathen.

Nå kutter også Drammens Tidende antall papirutgaver

Går fra seks til tre dager i uka.

Publisert Sist oppdatert

Kort tid etter at Romerikes Blad meldte om det samme, følger en annen stor Amedia-avis etter: 22. mars reduserer Drammens Tidende frekvensen på papirutgaven fra seks til tre.

– Det blir mindre papir, men flere nyheter. Endringen gjør oss bedre i stand til å satse der det teller mest for de aller fleste abonnentene våre, nemlig digitalt, sier ansvarlig redaktør Espen Sandli i Drammens Tidende til egen avis.

DT-abonnentene vil etter omleggingen få papirutgaven tirsdag, torsdag og lørdag. E-avisen vil fortsatt komme seks dager i uka.

– Det er ikke uten vemod at avisa reduserer antall dager på papir. Det er mange som har faste vaner rundt avisa ved frokostbordet. Det er også derfor vi beholder e-avisen og vil utvikle den videre, sier Sandli.

Administrerende direktør i Drammens Tidende, Øyvind Bladt Hagen, sier til egen avis at prisen på papir er doblet på to år og utgiftene til distribusjon er doblet på tre år.

Da Journalisten i forrige uke, i kjølvannet av papirkutt hos Romerikes Blad, spurte Sandvik om det var tatt noen tilsvarende avgjørelse hos Drammens Tidende, svarte han at de ikke hadde ytterligere informasjon å gå ut med på det tidspunktet.

Flere andre Amedia-ledere uttalte i samme artikkel at papirkutt også kan komme hos dem, og at det kan komme raskt.

Powered by Labrador CMS