Fredrik Moen Gabrielsen (t.v.) og Kenneth Kandolf Haug har begge fått fast jobb i NTB.
Fredrik Moen Gabrielsen (t.v.) og Kenneth Kandolf Haug har begge fått fast jobb i NTB.

MEDIEFOLK:

NTB ansetter Kenneth Kandolf Haug og Fredrik Moen Gabrielsen

Nyhetsbyrået styrker breakingdesken med to faste stillinger.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

NTBs breakingdesk styrkes med Kenneth Kandolf Haug (28) og Fredrik Moen Gabrielsen (34), skriver NTB i en pressemelding.

Haug (28) har jobbet på NTBs nyhetsdesk med både innenriks- og utenriksnyheter siden 2020. Han har også journalisterfaring fra Vårt Land og utdanning i statsvitenskap.

– Det er veldig stas at det endelig var min tur. I denne bransjen er man dessverre blant de heldige om man får fast jobb før fylte 30. Men tålmodighet lønner seg ofte, sier 28-åringen – og legger til:

– For meg som trives godt med jakten på breaking og samtidig krydre med lengre, mer analyserende stoff, passer NTB veldig godt.

Gabrielsen kom til NTB som tilkallingsvikar i 2018. Han har en master i journalistikk fra Oslo Met. De to siste årene har han vært ansatt i en deltidsstilling på innenriksdesken. Fra nyttår går han inn i fast fulltid i nyhetsturnus.

– Jeg har blitt stadig mer glad i NTB. Du lærer noe hver eneste dag her, og nå er jeg skikkelig klar for mange nye og spennende oppgaver i byrået, sier Gabrielsen.

NTBs nyhetsredaktør Hilde Schjerve er kjempefornøyd.

– Fredrik og Kenneth er to dyktige nyhetsreportere med solid forståelse for NTBs sentrale rolle i det norske medielandskapet. I tillegg er de utrolig trivelige kolleger å ha på laget.

Powered by Labrador CMS