Silje Hovland blir ny produksjonsdirektør i TV 2

Silje Hovland blir ny produksjonsdirektør i TV 2  

Trer inn i mediehusets ledergruppe.

Publisert Sist oppdatert

Det var TV 2-sjef Olav T. Sandnes som fredag annonserte endringene i kanalens ledergruppe. 

Tidligere leder i TV 2s nyhetsredaksjon, Silje Hovland, trer inn i stillingen som produksjonsdirektør i mediehusets ledergruppe, etter at det ble kjent at Lise Heidal slutter i TV 2 i slutten av mars for å bli leder for NEP Broadcast Services’ europeiske virksomhet. 

Lise Heidal og Silje Hovland.

Heidal har jobbet i TV 2 siden 2021, og har hatt ansvar for TV 2s produksjonsstrategi, med oppdrag om å etablere innovative og effektive løsninger for produksjon, står det i en pressemelding. 

–  Lise har nå fått en spennende mulighet som jeg har forståelse for at hun ønsker å forfølge. Sånn er det når vi har flinke folk i TV 2, og jeg ønsker henne lykke til videre, sier Sandnes i pressemeldingen. 

Hovland har i mange år vært en sentral leder i TV 2s nyhetsredaksjon, og har siden februar 2022 vært en del av produksjonsavdelingens ledergruppe. Nå tar hun ansvar for hele produksjonsavdelingen som produksjonsdirektør. 

– Silje har i mange år utmerket seg med sterkt lederskap, og kombinerer lang og relevant operasjonell og redaksjonell erfaring. Når Lise først slutter er vi glad for at vi har fremragende folk i TV 2 som kan ta det ansvaret, sier Sandnes i pressemeldingen. 



Powered by Labrador CMS