Mediefolk:

Synne Mauseth og Stian Hansen er klare for nye oppgaver i Midtnorsk Næringsliv.

Synne Mauseth og Stian Hansen blir nye frontsjefer og journalister i MN24

Midtnorsk Næringsliv bygger opp staben.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Synne Mauseth (28) og Stian Hansen (35) har fått fast jobb i Polaris-satsingen Midtnorsk Næringsliv.

– Dette er to meget spennende og talentfulle journalister, som vil løfte Midtnorsk Næringsliv og nettavisa MN24 videre. Begge er unge, men har solid journalistisk erfaring og dyp kunnskap om moderne digital distribusjon via fronter og sosiale medier, sier ansvarlig redaktør i Midtnorsk Næringsliv, Atle Bersvendsen, i en pressemelding.

Mauseth kommer fra jobben som journalist i Adresseavisens urbane satsing trd.by, mens Stian Hansen kommer fra jobben som journalist i Nidaros. Begge har jobbet med ulike former for økonomi og næringslivsjournalistikk.

Midtnorsk Næringsliv er et samarbeid mellom Polaris-avisene Adresseavisen, Avisa Sør-Trøndelag, Bladet, Brønnøysunds Avis, Fosna-Folket, Hitra-Frøya, Innherred, Opp, Steinkjer24 og Trønderbladet. Abonnentene i disse mediehusene har tilgang til all journalistikken på nettstedet MN24, og andre produkter som vil komme fra Midtnorsk Næringsliv etter hvert.

– Vi ønsker å være det største og viktigste nettstedet for siste nytt om økonomi, næringsliv og nyskaping i Midt-Norge. Vi ønsker samtidig å styrke MN24 på journalistikk for yngre målgrupper. I det arbeidet blir Synne og Stian helt sentrale, sammen med de ti mediehusene som til sammen utgjør Midtnorsk Næringsliv og nettstedet MN24, sier Bersvendsen.

Han lover flere synlige satsinger fra MN24 de neste dagene og ukene.

Powered by Labrador CMS