Bombemistenkt kvinne har tidligere jobbet i Aftonbladets redaksjon

Skal også ha jobbet i Norge.

Publisert

Denne artikkelen er over fem år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

En angivelig bombemistenkt kvinne i Sverige har tidligere jobbet en kort periode i Aftonbladet, skriver avisa selv. Hun skal også ha jobbet i Norge.

Svensk politi har så langt offentliggjort få opplysninger om saken. Men flere medier har skrevet at en kvinne i 25-årsalderen og en mann på rundt 20 år ble pågrepet på et hotellrom i Bromma i Stockholm fredag.

Begge skal tidligere være dømt for mindre narkotikalovbrudd. Politiet skal ha rykket ut til hotellet etter meldinger om at kvinnen ble mishandlet. På hotellrommet fant de angivelig en kraftig bombe i en bag.

– Den var laget av en blanding av kaliumnitrat og aluminium. Hadde den gått av, ville minst tre personer i nærheten blitt redusert til smuler, sier en ikke navngitt kilde til Expressen.

Aftonbladet skriver at kvinnen i en tre måneder lang periode for noen år siden jobbet i deres redaksjon.

– Hun hadde en kortere praksisperiode mens hun tok utdannelse og skrev noen få artikler, sier redaksjonssjef Michael Poromaa.

Kvinnen har opplyst at hun det siste året har jobbet i Norge, ifølge Aftonbladet. Avisa skriver imidlertid ikke hvor i Norge hun angivelig har vært ansatt.

Advokaten til den pågrepne kvinnen sier at hun nekter straffskyld og har gitt en forklaring som viser at hun er uskyldig.

Powered by Labrador CMS