– Jeg er imponert over det Forsvarets forum har fått til de siste årene, sier Anne Karin Pessl-Kleiven.

MEDIEFOLK:

Anne Karin Pessl-Kleiven er ny Forsvarets forum-redaktør

Forlater stillingen som leder for NRK Stor-Oslo. 

Publisert Sist oppdatert

Anne Karin Pessl-Kleiven er ansatt som ny ansvarlig redaktør for Forsvarets forum. Hun etterfølger Stian Eisenträger som fra januar går over til stillingen som ansvarlig redaktør for Faktisk.no.

– Jeg ser frem til et godt samarbeid med Pessl-Kleiven om Forsvarets forums videre utvikling, sier brigader Arne Opperud, sjef for Forsvarets fellestjenester, i en pressemelding.

Han legger til:

– Forsvaret takker Stian Eisenträger for fremragende arbeid med å utvikle Forsvarets forum til å bli det viktigste medium for forsvarsrelaterte nyhetssaker. 

Pessl-Kleiven ser frem til å ta fatt på stillingen som redaktør:

– Jeg er imponert over det Forsvarets forum har fått til de siste årene, både for å sikreredaksjonell uavhengighet og innenfor den undersøkende journalistikken. Jeg gleder meg tilå være med å bygge videre på dette arbeidet. I den urolige tiden vi er i nå har denneredaksjonen en svært viktig rolle i å øke kunnskapen om Forsvaret og interessen for sikkerhetspolitiske temaer

Den påtroppende redaktøren har studert journalistikk ved Høgskolen i Volda og har bred erfaring som leder og journalist i NRK. Hun kommer nå fra stillingen som leder for NRK Stor-Oslo.

Powered by Labrador CMS