Geir Are Jensen, styreleder og konstituert redaktør for Narvik Nu, er på jakt etter noen som kan ta over nettavisen. Arkivfoto: Guro Flaarønning.
Geir Are Jensen, styreleder og konstituert redaktør for Narvik Nu, er på jakt etter noen som kan ta over nettavisen. Arkivfoto: Guro Flaarønning.

Narvik Nu har ikke publisert noe på to måneder

Jakter på noen som kan ta over.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Avisen Fremover kan i dag fortelle at Narvik Nu ikke har publisert en ny sak på to måneder.

Nettavisen ble lansert i januar, men etter to raske redaktørskifter har aktiviteten gradvis stoppet opp.

Fremover skriver at avisen har forsøkt å komme i kontakt med Geir Are Jensen, styreleder og konstituert ansvarlig redaktør i Narvik Nu.

Jensen er også hovedeier i utgiverselskapet Nu Publishing AS, som står bak Bodø Nu, Rana No og flere andre avisprosjekter.

Etter Fremovers henvendelse, publiserte Jensen et åpent innlegg på Narvik Nu. Der skriver han at nettavisen søker nye eiere/drivere.

«Som de fleste har fått med seg har Narvik Nu hatt en svært problematisk oppstart. Situasjonen er og har vært sterkt beklagelig, og siden vi ikke har hatt stab de siste måneder, har vi heller ikke hatt ute nye saker. Dette har ført til at de aller fleste abonnentene har forlatt oss.Dette har vi selvfølgelig forståelse for – gitt den manglende publisering av saker og den generelle usikkerheten», skriver Jensen.

Han fortsetter:

«Gjennom våren og sommeren har vi forsøkt å sette stab på nytt. Vi har vært i kontakt med 10-12 kandidater. Vi har også vært i god og konkret dialog med en lokal aktør om å overta Narvik Nu. I det lengste hadde vi håpet å kunne løse situasjonen. Men ingen av disse forsøkene har ført frem.»

Han forteller videre at de nå går åpent ut for å finne noen som kan ta over driften av Narvik Nu.

Powered by Labrador CMS