Karianne Braathen og Knut Erik Friis satset på «slow journalism» i Drammen.:
Karianne Braathen og Knut Erik Friis satset på «slow journalism» i Drammen.:

Dipr.no legger ned

Gir seg etter et drøyt halvvår.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

– Det er med tungt hjerte vi må fortelle at vi har sendt inn melding om at vi legger ned dipr.no og avvikler selskapet, skriver dipr.no på egen nettside onsdag kveld.

Dipr.no ble startet av de to Drammens Tidende-avhopperne Karianne Braathen og Knut Erik Friis. Inspirert av «slow journalism» var målet å lage dybdejournalistikk fra drammensregionen, med fokus på de tre kategoriene samfunn, næringsliv og byutvikling.

– Vi har klokkertro på markedet for kvalitetsjournalistikk på et lokalt nivå. Det viktigste er ikke hva som skjedde for fem minutter siden. Flere ønsker mer innsikt og flere nyanser, var budskapet fra ansvarlig redaktør Karianne Braathen i forbindelse med lanseringen i fjor sommer.

I dag skriver Braathen og Friis i en felles avskjedskommentar:

– Vi sa opp jobbene våre og satset for snart ett år siden, ønsket vi å skape den arbeidsplassen vi selv hadde lyst på. Målet var å gjøre journalistikken bedre og mer konstruktiv. Dipr.no var vårt bidrag. Avtrykket vi setter igjen etter oss er ikke stort, men det er der. Vi skulle selvsagt ønske det ble større. Selv om dipr.no nå legges ned, tror vi fortsatt dette er fremtiden.

Powered by Labrador CMS