Esben Sand Aasen går fra vikariat i Nettavisen til fast jobb i Moss Avis.

MEDIEFOLK:

Esben Sand Aasen er ny journalist i Moss Avis

Avisa fortsetter å få gode søkere på stillingene som lyses ut, forteller redaktøren.

Publisert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Esben Sand Aasen er det nyeste tilskuddet til Moss Avis, melder avisa på egne nettsider.

Aasen går fra Nettavisen hvor han har jobbet på nyhetsdesken som både tilkallingsvikar og i fast vikariat siden januar 2021. Han har også bakgrunn fra radio, og har tidligere hatt praksisplass i NRK Vestfold og jobb som programleder i Radio Tønsberg.

Den nyansatte journalisten kommer fra Åsgårdstrand i Vestfold, men har tilbragt mye tid i Moss som både tidligere elev og ansatt på Jeløy Folkehøgskole. I Moss Avis blir han en del av nyhetsdesken.

– Da jeg begynte på journalistutdanningen tenkte jeg at jeg ville bli sportsjournalist, men så har jeg fått interesse for flere felt etter hvert. Jeg vil beskrive meg selv som allsidig, og liker å ha varierte arbeidsdager, forteller Aasen til egen avis.

Ansvarlig redaktør Pål Enghaug er godt fornøyd med å ha fått Esben på plass i Moss.

– Vi er veldig glad for at Esben takket ja til å begynne hos oss. Han kommer med bra erfaring fra Nettavisen og jeg tror han blir et viktig tilskudd for oss, fordi han vil tilføre ny kompetanse etter å ha jobbet med breaking news der, sier Enghaug.

Redaktøren legger til at det er hyggelig at Moss Avis fortsetter å få gode søkere på stillingene som lyses ut.

– Vi vet at journalistmarkedet er vanskelig for mange norske mediehus, men her i Moss får vi nok søkere og gode søkere, og det må bety at vi har fått ord på oss for å gjøre noe riktig.

Powered by Labrador CMS