Kommer de ansatte i møte

HTG utsetter endelig vedtak om hvor sideproduksjonen skal foregå.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Etter litt over en times behandling har styrtet i Harstad Tidende Gruppen kommet fram til at det endelige vedtaket om å hvor sideproduksjonen skal foregå, blir utsatt ei uke. Som Journalisten fortalte onsdag formiddag opplever blant andre klubbleder Lars Åke Andersen i

Bladet Tromsø at behandlingen av samlet sideproduksjon har gått for fort. Andersen viser til at man blant annet fikk halvannet døgn på å komme med en uttalelse om Finnsnes som åsted for sideproduksjonen.

Travelt

– På bakgrunn av innspill fra klubbene utsetter vi endelig behandling til tirsdag neste uke. Vi ønsker at alle klubbene skal få mulighet til å frembringe de argumentene de måtte ønske, sier administrerende direktør Rolf Erstad i HTG.

– Men hvorfor kunne dere ikke gjort det med en gang?

– Vi har hatt det travelt, og så har det kommet noen reaksjoner vi ikke forutså.

Redaktørstøtte

Erstad mener dette ikke kan sammenlignes med da desken til Harstad Tidende ble forsøkt flyttet. Han viser til at i motsetning til Harstad så er redaktørene i Framtid i Nord, Bladet Tromsø og Troms Folkeblad innstilt på å få til felles sideproduksjon.

– Reaksjonene fra de ansatte er kommet etter at sted for produksjonen er bestemt, det dreier seg ikke om endringer i vedtaket om felles sideproduksjon.

Powered by Labrador CMS