Mediefolk:

Nåværende og påtroppende direktør: Mona Kristine Rosvold og Kjell Rune Henriksen.
Nåværende og påtroppende direktør: Mona Kristine Rosvold og Kjell Rune Henriksen.

Kjell Rune Henriksen blir eneleder i Harstad Tidende

Tar over som administrerende direktør.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Styret i Harstad Tidende AS har i dag vedtatt å ansette Kjell Rune Henriksen (49) som eneleder i mediehuset, skriver styret i en pressemelding.

Henriksen har siden 2012 vært ansvarlig redaktør i Harstad Tidende. Nå har styret vedtatt å gå over til eneledermodell i selskapet.

Nåværende administrerende direktør, Mona Kristine Rosvold, har tidligere bedt om å få gå av med pensjon fra 1. juli 2020. Henriksen tar imidlertid over det samlede ansvaret i Harstad Tidende allerede fra 1. februar neste år.

Rosvold er også daglig leder for de Harstad Tidende-eide selskapene Vesterålen Online (VOL), Vesteraalens Avis og Andøyposten, men Henriksen skal ikke overta dette ansvaret. Etter nyttår starter en prosess for å få på plass en ny lederkabal i Vesterålen fra neste sommer, skriver selskapet.

Henriksen kommer opprinnelig fra Steinkjer, men har bodd i Harstad siden 1997. Han startet som journalist, før han ble nyhetsredaktør i 2000, en stilling han hadde fram til han overtok som sjefredaktør i 2012.

– Jeg er svært takknemlig for den tillit styret har vist meg, og jeg gleder meg stort til å videreføre den gode jobben som Mona Kristine har gjort for mediehuset Harstad Tidende, sier Henriksen ifølge pressemeldingen.

Harstad Tidende AS er en del av Polaris Media Nord-Norge, som igjen hører til det børsnoterte mediekonsernet Polaris Media ASA.

Powered by Labrador CMS