Etter nesten ti år forlater Martin Huseby Jensen Journalisten for å bli student. Foto: Andrea Gjestvang

Martin Huseby Jensen slutter i Journalisten

Etter ti år i redaksjonen skal Jensen fullføre studiene.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over seks år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Martin Huseby Jensen forlater Journalisten etter 10 år i fagbladet. Han har i løpet av denne tiden jobbet som journalist og vært ansvarlig redaktør. Som redaktør har han styrket Journalistens økonomi og sammen med redaksjonen justert den journalistiske retningen til publikasjonen i retning det journalistikkfaglige. I 2017 hadde Journalisten et overskudd på 483.000 kroner og har en sterk inngang på 2018.

Jensen går i studiepermisjon fra første mars for å fullføre sine masterstudier i journalistikk ved Oslomet.

– Jeg ser fram til å fullføre studiene som ble påbegynt tilbake i 2015. De måtte legges på is da jeg først ble konstituert som redaktør, og senere fast ansatt. Jeg forsøkte å studere ved siden av jobben i fjor høst, men det lot seg ikke kombinere. Nå har jeg bestemt meg for å fullføre studiene.

– Det har vært 10 veldig fine år i Journalisten, som jeg ikke ville vært foruten. Å ha fått være leder har vært lærerikt, men jeg kjenner at det er arbeidet med tekst og bilder som driver meg. Det har ikke vært noen lett beslutning, men skal jeg prøve noe nytt så er det nå det må skje, sier han.

Styreleder i Journalisten, Katrine Strøm, mottok Jensens oppsigelse fredag.

- Styret tar Martins oppsigelse til etterretning og vil bruke dagene framover på å sørge for at det gode arbeidet i redaksjonen ikke stopper opp som følge av dette. Vi vil så snart som mulig sette i gang jakten på en ny ansvarlig redaktør for Journalisten.no, sier Strøm.

Powered by Labrador CMS