Ingeborg Volan går fra Adressa til Dagens Næringsliv

Volan blir redaktør for leserutvikling i DN

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over seks år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Etter to år som utviklingsredaktør i Adresseavisen, flytter Ingeborg Volan tilbake til Oslo for å bli redaktør for leserutvikling i Dagens Næringsliv, melder DN.

– Jeg er utrolig opptatt av å forstå hva det er som gjør at folk blir begeistret for avisen sin og innholdet i den - hva som gjør at de elsker avisen sin, bruker innholdet masse og forblir kunder i år etter år, sier Volan til DN. 

Om DN-leserne vil hun ikke kaste seg ut i teser om hvem de er, før hun har gravd i tallene. Men hun sier at hun tror det er folk som er kvalitetsbevisste og som er kritiske til hva de bruker tiden til. Derfor vil jobben blant annet bestå av å sørge for at leserne får eksklusiv verdi for pengene. 

Volan har i Adresseavisen blant annet vært ansvarlig for mediehusets redaksjonelle utviklermiljø. Hun er tidligere leder for NRK Beta og vært ansvarlig for NRKs første sosiale medie-strategi. 

– Jeg har alltid beundret DN og sett opp til journalistikken og de flinke folkene som er der. Og så tiltrekkes jeg av muligheten til å bygge opp noe helt nytt. Kombinasjonen av denne muligheten og DN lokket meg, sier hun.

Powered by Labrador CMS