Ragnhild Heyerdahl går inn i et halvår i redaktørstolen i FriFagbevegelse.

Ragnhild Heyerdahl tar over som redaktør for FriFagbevegelse

Skal lede nettavisa mens Frode Rønning er i permisjon.

Publisert Sist oppdatert

– Det kom litt overraskende på, og har gått veldig fort, men det er god stemning her, sier Ragnhild Heyerdahl til Journalisten.

En nylig runde «stolleken» i Oslo-baserte avislederstillinger førte til en forespørsel til Heyerdahl som til vanlig er redaktør for fagbladet LO-Aktuelt; kunne hun gå inn som konstituert redaktør og konstituert ansvarlig redaktør for LO Medias nettavis FriFagbevegelse?

Redaktør Frode Rønning har tatt permisjon for å være midlertidig utenriksredaktør i Klassekampen, mens daglig leder og ansvarlig redaktør Tore Ryssdalsnes tar permisjon for å steppe inn som Dagsavisen-sjef (etter at Eirik Hoff Lysholm går fra Dagsavisen til Avisa Oslo, etter at Kristin Stoltenberg går fra Avisa Oslo til Watch Media).

– Det er kjempespennende å få lov til å jobbe med det løpende nyhetsbildet innenfor arbeidslivsjournalistikken. Jeg har samarbeidet ganske tett med Frode som redaktør i LO-Aktuelt, så jeg vet noe om hva jeg går til. Men det blir utfordrende, gøy og spennende, sier Heyerdahl til Journalisten.

Hun skryter av LO Media og FriFagbevegelses gode kildenettverk ute blant både tillitsvalgte og vanlige arbeidsfolk:

– Vi har fingeren på pulsen for arbeidslivsfeltet, på en helt annen måte enn de fleste redaksjoner, og vet hva folk er opptatt av i arbeidshverdagen sin. Ut av det kommer det gode saker.

Heyerdahl skal etter planen være konstituert i FriFagbevegelse til Rønning er tilbake ved utgangen av januar neste år.

Administrasjonssjef Andrine Wefring er konstituert som daglig leder i Ryssdalsnes' fravær.

Powered by Labrador CMS