Konstituert redaktør Vidar Hope lover at de to papirutgavene blir fyldige, med lokalt innhold.

Papiravisen

Sunnhordland kutter: Går fra tre til to papirutgaver

Lover fyldigere papiraviser, men skal man få med seg alt, må man lese nettutgaven.

Publisert Sist oppdatert

Sunnhordland har bestemt å redusere antallet papirutgaver fra og med 13. mars 2024, skriver mediehuset i en pressemelding. 

I dag kommer Sunnhordland ut tirsdag, onsdag og fredag, etter endring vil avisen bli utgitt tirsdager og fredager

– Vi vet at papiravisen er viktig for mange av leserne våre. Samtidig opplever vi stor økning i abonnenter som leser oss på mobil, nettbrett og pc, sier konstituert ansvarlig redaktør Vidar Hope - og legger til:

– Kombinasjonen av endring i lesevaner, og kraftig økte kostnader til trykk og distribusjon de siste årene, gjør at vi denne våren gjennomfører denne justeringen.

Redaktøren lover at de to papirutgavene blir fyldige, med lokalt innhold.

– Skal du ha med deg alt må du også være digital. Vi tar det beste fra nettet inn i avisene tirsdager og fredager. Papiravisen blir fortsatt viktig for oss, og vi vil lage et så godt produkt som mulig, sier han.

I en kommentar om endringene i egen avis, skriver Hope:

«Produktet vårt er ikkje avispapir, det er journalistikk, debatt og forteljingar frå heile regionen. Det er lyd og bilete, digitale illustrasjonar, robotar som leverer artiklar om bustadsal, bedriftsrekneskap og fotballresultat. Det er helsingar, dødsannonsar, nettkamera og pushvarsel. Det er først og fremst siste nytt frå staden der du bur.»

Powered by Labrador CMS