Thomas Espevik bli eneleder i Amedia-avisen Standbuen.
Thomas Espevik bli eneleder i Amedia-avisen Standbuen.

MEDIEFOLK:

Thomas Espevik blir ny redaktør i Strandbuen

Forlater jobben som kulturredaktør i Vårt Land.

Publisert Sist oppdatert

Thomas Espevik er ansatt som ansvarlig redaktør og daglig leder i Strandbuen, skriver Amedia i en pressemelding.

– Jeg går til denne jobben med glede, nysgjerrighet og stort engasjement, og ser fram til å bli kjent med både redaksjonen og lokalsamfunnet. Jeg håper jeg kan være med på å gjøre Strandbuen enda mer relevant for alle som bor i Strand, Hjelmeland og Forsand, sier Espevik i pressemeldingen.

– Samtidig blir det vemodig å forlate Vårt Land. Jeg er takknemlig for at jeg fikk tillit som kulturredaktør for halvannet år siden, og jeg kommer til å savne kollegene mine når jeg flytter.

Foruten Vårt Land, har Espevik bakgrunn fra blant annet Klassekampen, NRK og Bokvennen Litterær Avis. 

Han har bachelor i kultur og samfunnsfag ved Universitetet i Oslo, og har også studert ved Universitetet i Tromsø, Westerdals School of communication og Menighetsfakultetet.

Espevik er i dag bosatt i Oslo med kone og to små barn. Han er opprinnelig fra Ålgård, og nå tar han med seg familien til Ryfylke og bosetter seg på Jørpeland, skriver Amedia.

– Så langt i år har avisen hatt en digital vekst på nærmere 20 prosent, og potensialet for at dette vil fortsette er stort i en voksende region. Espevik har gode resultater med å skape digital vekst, og har mye kompetanse å tilføre den dyktige redaksjonen i Strandbuen, sier styreleder Ole Morten Ona Ringdal

Espevik begynner i jobben 1. januar.

Powered by Labrador CMS