Mediefolk:

Ansvarlig redaktør i Alvdal midt i væla og Tynsetingen, Liv Maren Mæhre Vold, er fra og med i dag også konstituert som redaktør i Folldalsportalen. Lars Vingelsgård jobber som journalist for alle de tre nettavisene.

Redaktøren i Alvdal midt i væla og Tynsetingen blir også redaktør i Folldalsportalen

De tre avisene utvider samarbeidet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Alvdal midt i væla og Tynsetingen utvider samarbeidet med Folldalsportalen. Fra i dag er ansvarlig redaktør i Alvdal midt i væla og Tynsetingen, Liv Maren Mæhre Vold, også konstituert redaktør i Folldalsportalen.

Det skriver avisene i en pressemelding fredag.

De tre superlokale nettavisene har i lengre tid samarbeidet om felles bruk av journalist og utveksling av redaksjonelt stoff, men nå får de også felles redaktør.

– Nå når redaktøren for Folldalsportalen har sagt opp sin stilling, er det naturlig å videreutvikle samarbeidet, også når det gjelder redaktør, sier styreleder Leif Vingelen i Folldalsportalen ifølge pressemeldingen.

Han mener små forhold gir lite rom for mange stillinger i hver nettavis, og understreker at Folldalsportalen fortsatt skal være tett på folldølene, og med lokale eiere som i dag.

De tre nettavisene har det siste året delt på Lars Vingelsgård som journalist.

– Det er med aller største ydmykhet jeg går inn i rollen som konstituert redaktør for Folldalsportalen. Den er tross alt like gammel som meg sjøl, og den jobben som er lagt ned gjennom åra har jeg stor respekt for, sier den nye redaktøren ifølge pressemeldingen.

Jobben som ansvarlig redaktør for Alvdal Midt i væla og Tynsetingen har Mæhre Vold hatt siden desember i fjor.

– Jeg er helt åpen på at jeg kommer til å trenge drahjelp fra leserne, næringslivet, politikerne og lag og foreninger for å skape et best mulig produkt. Det er de som kan si hva de vil lese om og hva som er viktig for dem, understreker hun.

Powered by Labrador CMS