Mediefolk:

Til sommeren tar Kristin Stoltenberg over som redaktør i Amedia-avisen Nordstrands Blad. Foto: Bjørn V. Sandness.

Kristin Stoltenberg overtar som redaktør i Nordstrands Blad

Tiltrer 1. juni.

Publisert

Denne artikkelen er over fem år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Kristin Stoltenberg (49) kommer fra stillingen som redaktør/kommunikasjonsarbeider i SOS Barnebyer, men har med seg over 20 års erfaring som avisleder og journalist fra Aftenposten og Schibsted-konsernet, skriver Nordstrands Blad i en pressemelding.

Ansettelsen av ny redaktør er første skritt i Amedias nye satsning på avisa.

– Jeg har vokst opp med avisa, og det er en viktig kilde til pålitelig informasjon og nyheter om hva som skjer i lokalmiljøet. Det skjer mye i området, og Nordstrands Blad er viktig for lokal identitet. Jeg gleder meg til å utvikle avisen videre, løfte lokale debatter og sette preg på nyhetsbildet, sier Stoltenberg.

- Jeg går til jobben med ydmykhet, og gleder meg veldig til å komme i gang og jobbe med den flinke gjengen som lager avisen i dag.

Nordstrands Blad har siden 2015 vært en del av Mediehuset Østlandets Blad. De to avisene har hatt felles redaktør, men nå skal Nordstrands Blad løsrive seg og stå på egne bein.

– Jeg er glad for at vi har fått Kristin på laget. Hun har den bakgrunnen og energien vi var på jakt etter for å løfte Nordstrands Blad til det nivået vi mener leserne og avisen fortjener, sier styreleder i avisa og regiondirektør for Amedia i Follo/Østfold, Petter Saugstad.

Avtroppende redaktør Martin Gray er fornøyd med å ha fått Stoltenberg inn som ny redaktør.

– Jeg kjenner Kristin som er drivende dyktig journalist og avisleder. At hun i tillegg kjenner lokalmiljøet er en stor fordel, og jeg er helt sikker på at hun er den beste kandidaten til jobben og til å løfte Nordstrands Blad ytterligere, sier Gray.

Nordstrands Blad skal også ansettes to nye journalister i løpet av året. Avisen skal i tillegg få kontor i lokalmiljøet igjen. I dag holder redaksjonen til på Ski sammen med Østlandets Blad.

Den nye redaktøren starter 1. juni.

Powered by Labrador CMS