Mediefolk:

Hilde Nyman som nettopp sluttet i Kampanje, går til enerWE. Foto: Privat / Eivor Eriksen

Hilde Nyman starter som journalist i enerWE

Nettavisen styrker staben.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

enerWE har ansatt Hilde Nyman som ny journalist, melder nettavisen i en pressemelding.

Nyman kommer fra en stilling som partner og journalist i Kampanje - der hun har jobbet i til sammen 14 år, også som mangeårig redaksjonssjef. Hun har tidligere også jobbet i Dagens Næringsliv og digi.no, og har totalt 22 års erfaring som journalist.

– Jeg gleder meg veldig til å både lære om og å formidle om noe så spennende som energi og kraft. Snakk om bransje som er viktig for framtiden! Nå ser jeg frem til å snakke med folk både i og utenfor bransjen for å høre hvordan de ser på alle mulighetene og utfordringene, sier Nyman ifølge pressemeldingen.

enerWE skriver om olje, gass, vannkraft, vindkraft, solenergi og energirelaterte klimaspørsmål. Nettavisen er medlem av Fagpressen.

Ansvarlig redaktør Anders Lie Brenna sier han ser fram til å få en erfaren journalist med på det redaksjonelle laget.

– Hilde har omfattende redaksjonell erfaring fra mediebransjen, og den vil komme godt med når hun nå skal løfte energispørsmål opp på samfunnsagendaen. I energibransjen er det mange store samfunnsspørsmål som fortjener økt oppmerksomhet, og her vil Hilde gi både oss og bransjen et stort løft, sier Lie Brenna ifølge pressemeldingen.

Gründer Chul Christian Aamodt er også godt fornøyd med at Hilde Nyman nå blir en del av laget. I likhet med Anders kjenner han Hilde godt fra før. Hun jobbet tidligere et år sammen med Chul i e-læringsselskapet Mintra, og Anders har tidligere vært fast skribent i Kampanje, skriver enerWE.

– Med Hilde på laget blir enerWE en sterkere og mer slagkraftig redaksjon, og det vil gjøre oss mer interessante for både våre lesere og annonsører, sier Aamodt, gründer og administrerende direktør i enerWE.

Nyman starter i enerWE i oktober.

Powered by Labrador CMS