Mediefolk:

Tidligere Rom123-redaktør Anne Vestad overtar som redaktør for Hjemmet. Bildet er tatt i forbindelse med tv-serien Rom123 på TV 2. Foto: Jorunn Tharaldsen / Egmont Publishing

Anne Vestad blir ny redaktør i Hjemmet

– Produktet skal være til å kjenne igjen.

Publisert

Denne artikkelen er over fem år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Anne Vestad (61) tar i mai over som ny redaktør av ukebladet Hjemmet etter Elisabeth Lund-Andersen.

– Jeg vil fortsette med den redaksjonelle utviklingen vi er i gang med, og vi kommer til å ta for oss enkeltområder og enkelttemaer. Min kjepphest har alltid vært at alle må være litt i endring – hele tiden, sier Vestad til Vestviken 24.

Hun har siden i fjor høst hatt ansvar for matsidene i Hjemmet, samtidig som hun har hatt redaktørjobben i Maison Mat & Vin.

– Produktet skal være til å kjenne igjen, men det må aldri stivne. Det gjelder både layout og innhold. Man bør for eksempel bytte ut noen faste spalter innimellom. Jeg liker det bedre enn store omveltninger og redesign-prosesser, sier Vestad, som starter i den nye jobben 1. mai.

Vestad startet sin journalistiske karriere som korrekturleser i Tønsbergs Blad i 1986 og har siden hatt mange roller i Egmont Publishing. Blant annet var hun med på å etablere interiørmagasinet Rom 123.

Nylig kom ferske tall fra Mediebedriftenes Landsforening, som viser at Hjemmet troner på toppen av norske ukeblader, med et opplag på 134.167. For første gang er bladet det eneste med opplag på over 100.000..

Powered by Labrador CMS