Mediefolk:

Astri Edvardsen har en master i statsvitenskap fra Universitetet i Tromsø.

Astri Edvardsen er ny journalist i High North News

– En fantastisk plattform for å skrive om nordområdene, Arktis og Russland.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Statsviter, russlandsekspert og tromsøværing Astri Edvardsen (31) er ny journalist i High North News, melder nettavisen selv.

Edvardsen har master i statsvitenskap fra Universitetet i Tromsø, med fordypning i nordområdene, Arktis, Russland og Vesten-Russland-relasjonen. Hun har også efaring fra magasinjournalistikk og informasjonsarbeid i Tromsø.

– De to røde trådene i min bakgrunn – journalistikk og statsvitenskap – møtes i denne jobben. I forlengelsen er også High North News en fantastisk plattform for å skrive om nordområdene, Arktis og Russland, som jeg har stor interesse for, sier Edvardsen til sin nye arbeidsgiver.

Sjefredaktør Arne O. Holm skryter av den ferske medarbeideren:

– Med Astri med på laget styrker vi vår redaksjonelle nordområdekompetanse. Hennes faglige bakgrunn gir oss en fornyet og oppdatert innsikt, ikke minst i forståelsen av den sikkerhetspolitiske utviklingen mellom øst og vest, sier han til egen avis.

– Vårt mål er hele tiden å være ledende på analyser og nyheter fra politikk og næringsliv i Arktis og nordområdene. Derfor er jeg veldig glad for at Astri nå mønstrer på hos oss, fortsetter sjefredaktøren.

Powered by Labrador CMS