Arnfinn Storsveen skal bidra til at kode24 blir bedre på nyheter.

MEDIEFOLK:

Arnfinn Storsveen er ny journalist i kode24

– Vi ble så glade da vi fikk søknaden til Arnfinn, forteller redaktøren.

Publisert Sist oppdatert

Aller Media-eide kode24 melder at Arnfinn Storsveen (35) er nyansatt som journalist i nettavisen. 

Storsveen kommer fra jobben som kommunikasjonsrådgiver i Brannvernforeningen, og har tidligere jobbet i blant annet Klar Tale, Finansavisen, Gudbrandsdølen Dagningen og Glåmdalen.

– Vi ble så glade da vi fikk søknaden til Arnfinn; her var en fyr som åpenbart hadde lyst til å jobbe i kode24, ikke hadde skrevet søknaden sin med ChatGPT, virka som en superflink journalist, og attpåtil hadde en T-skjorte-kolleksjon som vitna om over snittet stor interesse for datamaskiner, sier kode24-redaktør Ole Petter Baugerød Stokke i en pressemelding.

kode24 beskriver seg selv som den lille attpåklatten i Aller-huset på Hasle, og har siden starten i 2019 tatt posisjonen som nettavisen for norske utviklere. 

«Med rundt 100.000 sidevisninger i uka, 250.000 brukere i måneden og et fellesskap med både myke verdier og harde nyheter, er kode24 fortsatt i vekst», skriver avisen i pressemeldingen.

Gjennom Storsveen sin ettårige prosjektstilling skal de bli enda flinkere på nøkkelen til enda mer vekst: Nyhetsstoffet.

– På Arnfinns første arbeidsdag traff bransjebomba om at 150 folk, inkludert 60 utviklere, mista jobben i Oda. Det takla Arnfinn på strak arm, mens jeg spilte inn ukas podkast. Han fikk da kjapt bevist to ting: At kode24 trenger en egen nyhetsjournalist, og at Arnfinn er riktig fyr for jobben, fortsetter Stokke.

Storsveen har sin utdanning fra samme sted som Stokke, Nord universitet i Bodø, og har også ganske mye annet til felles med både Stokke og de to andre i kode24, opplyser kode24.

Powered by Labrador CMS