Tobias Kvalvik Henriksen og Erik Sergio Auklend har fått jobb i Avisa Oslo.
Tobias Kvalvik Henriksen og Erik Sergio Auklend har fått jobb i Avisa Oslo.

MEDIEFOLK:

Avisa Oslo ansetter to vaktsjefer

Amedia-avisen rekrutterer fra NRK og Dagbladet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Erik Sergio Auklend (34) og Tobias Kvalvik Henriksen (26) er nye vaktsjefer i Avisa Oslo, skriver Avisa Oslo i en pressemelding.

Henriksen kommer fra NRK. Han har tidligere erfaring både som journalist og frontsjef fra både Nordlys, reporter i TV 2, Folkebladet, iTromsø og Avisa Nordland.

– Jeg gleder meg utrolig mye til å komme tilbake til kjente og kjære Amedia. Avisa Oslo er et kjempespennende sted å jobbe, og jeg ser frem til å bidra til at vi fortsetter å sette dagsorden i hovedstaden, sier Henriksen, som vil være på plass i redaksjonen i løpet av mars.

Auklend kommer fra Dagbladet. Han har tidligere også erfaring som reporter og frontsjef i Drammens Tidene, samt ulike roller i NRK, Budstikka, Discovery og Rogalands Avis.

– Det er med stor interesse og motivasjon jeg tar fatt på spennende oppgaver i Avisa Oslo. Jeg ser på dette som en unik mulighet til å bli med på laget som utgjør landets beste lokalavis, i Norges mest fantastiske by, sier Auklend, som skal ha litt pappapermisjon før han begynner til sommeren.

– Vi er utrolig glade for at Tobias og Erik har takket ja til stillingene som vaktsjefer. De kommer til å tilføre ny kompetanse inn i vaktsjefrollen hos oss og vi gleder oss til å få dem på plass, sier nyhetsredaktør Hanne Taalesen i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS