Ubåteier Peter Madsen kommer i land i Dragør Havn den 11. august 2017 etter at ubåten hans sank i Køge Bugt. Han sa da at en ulykke om bord forårsaket journalisten Kim Walls død.

Peter Madsen innrømmer å ha drept journalisten Kim Wall, melder danske BT

Innrømmer drapet i ny TV-serie.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Den drapsdømte ubåtkapteinen Peter Madsen innrømmer å ha drept den svenske journalisten Kim Wall, skriver den danske tabloidavisen BT.

Han torturerte, drepte og parterte Wall, men hittil har han ikke erkjent hele handlinga, bare «usømmelig omgang med lik», som er den juridiske terminologi til å beskrive at Madsen delte opp Walls kropp i forsøket på å skjule forbrytelsen.

Men nå tilstår Madsen også å ha drept Wall, overfor Discovery Networks i en ny programserie som har navnet «De hemmelige optagelser».

Den svenske journalisten Kim Wall ble drept av oppfinneren Peter Madsen utenfor København i august 2017.

– Det er min skyld, hun døde. Og det er min skyld fordi jeg begikk forbrytelsen. Det er alt sammen min skyld, sier han angivelig ifølge pressematerialet.

Madsen ble dømt for å ha drept, seksuelt mishandlet og partert den svenske journalisten Kim Wall i sin ubåt en sommerkveld i august 2017. Under hele rettssaken har han holdt fast i sin uskyld.

I løpet av mer enn 20 timer med telefonsamtaler med en journalist fra Discovery Networks, innrømmer Madsen angivelig blant annet at han tok livet av Wall.

Powered by Labrador CMS