Mediefolk:

Liv Ingrid Liaaen Mellemseter og Bjørn Skomakerstuen er fast ansatte i Nettavisen. Foto: Nettavisen

Styrker satsningen på pluss og debatt - ansetter to

Nettavisen-veteraner har vendt tilbake.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Nettavisen styrker satsingen på pluss-saker og debatt gjennom to faste ansettelser fra 1. november, skriver avisen i en pressemelding.

Liv Ingrid Liaaen Mellemseter (44) er ansatt som Nettavisen Pluss-redaktør, etter å ha vært konstituert i stillingen siden mai i år. Hun har ansvar for Nettavisens abonnementsinnhold, og leder en redaksjon på fire ansatte.

Mellemseter jobbet som journalist i Nettavisen fra 1997 til 1999, og var deretter redaksjonssjef i nyoppstartede Spray før hun tok turen til London og etter hvert San Francisco for å jobbe med kommersielle løsninger.

– Jeg ble først hentet tilbake til Nettavisen som konsulent for å jobbe med innovasjon, men etter hvert dukket muligheten for å bygge opp pluss-redaksjonen opp, og da grep jeg sjansen. Det er krevende, men veldig spennende å være tilbake i journalistikken og i Nettavisen igjen, sier Mellemseter ifølge pressemeldingen.

Bjørn Skomakerstuen (46) er ansatt som debattansvarlig i Nettavisen, i en rolle hvor han samarbeider tett med redaktør og kommentator Erik Stephansen.

Skomakerstuen har journalistisk bakgrunn fra Østhavet, Se og Hør, Aftenposten og VG. Han jobbet også som nyhetsjournalist, moderator, bloggansvarlig og frontredigerer i Nettavisen 2013-16.

Han har vikariert i stillingen som debattansvarlig siden i vår.

– Jeg har holdt kontakt med flere i Nettavisen i årene etter at jeg sist jobbet her, og synes det var utrolig kjekt da jeg ble bedt om å komme tilbake for å jobbe med debatt, sier Skomakerstuen ifølge pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS