Journalistens blogg sjøsatt

Vi varsler friskere mediedebatt med nye stemmer.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

I dag startet vi vår egen medieblogg på Journalisten.no. Rundt 20 tydelige stemmer fra politikk og bransje er foreløpig klar for å egge til diskusjon.

Den aller første bloggposten kommer fra Jan Erik Fåne, partner i PR-byrået Kreab og tidligere stortingsrepresentant for Frp. «Det finnes ikke noe som er privat på internett», skriver Fåne etter PFUs kjennelse i en klage på sitater fra Facebook.

Journalistens bloggere vil nok i all hovedsak engasjere seg i kritikk og debatt om mediene, drøfte ytringsfrihet, personvern og medienes livsbetingelser. Lista over bidragsytere viser uansett en betydelig spennvidde, også politisk.

Her er et knippe av bloggerne:

Rolf Utgård, Maren Sæbø, Anlov Mathiesen, Arne Jensen, Elin Floberghagen, Majoran Vivekanathan, Kristin Clemet, Magnus Rønningen, David Stenerud, Kristine Holm og Guri Hjeltnes. Til sammen er 19 bloggere klare til å utfordre konvensjonelle oppfatninger i og om mediene.

Journalisten har begrensede ressurser og bloggerne bidrar til ordskiftet uten vederlag. Vi håper at mange av våre andre lesere vil kvittere med å delta i diskusjonen.

Powered by Labrador CMS