– Interessen og kjærligheten for litteratur har vært en form for grunnplanke i veldig mye av det jeg har jobbet med journalistisk, sier Rannveig Korneliussen.

MEDIEFOLK:

Dagbladet-journalist går til Kagge Forlag

Rannveig Korneliussen blir kommunikasjonsrådgiver.

Publisert Sist oppdatert

Kagge Forlag har ansatt Rannveig Korneliussen som ny rådgiver i sin kommunikasjonsavdeling, skriver forlaget i en pressemelding.

Korneliussen kommer fra stillingen som reportasjeleder i Dagbladet Bok. 

 – Vi er svært fornøyde med ansettelsen av Rannveig. For oss er det et scoop! Vi fikk inn over 170 søknader på stillingen, og Rannveig utmerket seg med en unik innsikt i og forståelse av bokbransjen, sier Raymond Vik, markeds- og kommunikasjonssjef i Kagge Forlag, i pressemeldingen.

– Hennes journalistiske teft, kompetanse og erfaring vil komme hele forlaget til nytte, ikke minst forfatterne våre, legger han til.

Korneliussen er utdannet innen journalistikk og språk, og har de seneste 20 årene hatt ulike redaksjonelle roller i Dagbladet. Hun har vært featurejournalist i Magasinet og nyhetsreporter for kultur, og har i lengre perioder fungert som utgavesjef og reportasjeleder for Magasinet.

Det siste halvannet året har hun som reportasjeleder vært med å bygge opp Dagbladet Bok, både journalistisk og med ansvar for bokanmeldelser.

 – Interessen og kjærligheten for litteratur har vært en form for grunnplanke i veldig mye av det jeg har jobbet med journalistisk. Nå gleder jeg meg og til å bruke denne kunnskapen i Kagge, kombinert med det jeg kan om formidling, historiefortelling og kommunikasjon, sier Korneliussen.

 Korneliussen tiltrer stillingen rundt månedsskifte august/september. 

Powered by Labrador CMS