Dagsavisen-redaktør Tore Ryssdalsnes legges ned Dagsavisen Demorkaten i Fredrikstad.

Dagsavisen legger ned Demokraten

Kommer med sin siste papirutgave lørdag.

Publisert

Dagsavisen Demokraten, som har vært navnet på Fredrikstad-avisen etter at Dagsavisen overtok eierskap fra nyttår 2019, har røtter helt tilbake til 1906, men nå er det altså slutt, melder Fredriksstad Blad.

– De fire ansatte skal fortsette å jobbe med journalistikk fra vårt kontor i Litteraturhuset. Men de skal ikke lenger skrive saker rettet mot innbyggerne i Fredrikstad. Nå blir de en del av Dagsavisen, og skal skrive saker med utgangspunkt i Østfold, men som mål å treffe alle Dagsavisens abonnenter, sier Tore Ryssdalsnes, konstituert ansvarlig redaktør i Dagsavisen, til Fredriksstad Blad.

Tidligere i år gikk Demokraten fra tre til én papirutgivelse i uka, og antall abonnenter er ifølge Fredriksstad Blad under 1000. 

– På nett vil vi ha en egen seksjon for Østfold, men en papiravis-utgave med Demokraten som en del av merkevaren, og med lokale sider for Fredrikstad distribueres altså for siste gang denne uken, sier Ryssdalsnes. 

Under merkenavnet Dagsavisen Demokraten var avisen en av Dagsavisens sonede utgaver. I Østfold hadde avisen også Moss Dagblad og i Drammen Fremtiden. Begge disse utgavene er allerede avviklet som selvstendige produkter.

Powered by Labrador CMS