TV Norge-eier Discovery nedbemanner på nytt. 17 personer kan bli rammet i denne runden.

Ny runde med nedbemanninger i Discovery. 17 kan bli berørt

Større omstilling enn planlagt.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

I en pressemelding i dag skriver Discovery Norge at selskapet setter i gang en større omstilling enn først planlagt

– Vi har bedrevet en konstant omstilling av selskapet de fem siste årene, og like før covid-utbruddet i mars gikk vi i gang med en ny omstrukturering av deler av organisasjonen, sier Espen Skoland, operativ leder i Discovery Norge, ifølge pressemeldingen.

Han fortsetter:

– Etter planen ville denne prosessen innebære en nedbemanning på rundt ni stillinger. Erfaringene vi har gjort oss under covid-perioden har imidlertid lært oss at det er mulig å jobbe annerledes enn vi tradisjonelt har gjort. Samtidig ser vi at behovet for å utvikle lokalt og digitalt innhold er større enn noen gang. Vi må derfor fortsette å omstille oss, og tilpasse oss nye rammebetingelser.

Espen Skoland, operativ leder i Discovery Norge.

Den opprinnelig planlagte omorganiseringen ble satt på hold på grunn av koronasituasjonen i mars. Prosessen selskapet nå går i gang med vil kunne berøre rundt 17 personer.

– Vi valgte å sette prosessen på hold i mars av hensyn til de som potensielt kunne bli berørt, og den usikre tiden de ville gått i møte. Vi står fortsatt overfor usikre fremtidsutsikter, men vi opplever at vi nå har en mer stabil situasjon her i landet enn vi hadde i mars. Det er aldri lett for dem som rammes av nedbemanning, men vi mener det er forsvarlig å gjennomføre denne prosessen nå i høst, påpeker Skoland.

Discovery har ifølge Skovland siden 2015 nedbemannet rundt 100 stillinger, mens rundt 60 nye roller har kommet til. De nye rollene er i hovedsak knyttet til Dplay, sport og innholdsproduksjon.

Powered by Labrador CMS