Mediefolk:

9 av 11 nyansatte samlet. Fra venstre: Journalist Margrethe Saga, journalist Marit Elisabeth Strand, journalist Johanne Ousdal (bak), journalist Damares Stenbakk (foran), analytiker Mathilde Jacobsen, journalist Aleksandra Kosalka, webutvikler Khai Joachim Nguyen, journalist Anders Mjaaland og journalist Hilde Wøhni Joakimsen. Ikke til stede: Journalist Shayan Jalilian og webutvikler Mahmoud Ibrahim Mohammad.

Fædrelandsvennen ansetter 11 nye medarbeidere i redaksjonen

– Lenge siden vi har kunnet fornye redaksjonen med så mange flinke folk.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Fædrelandsvennen har ansatt 11 nye medarbeidere på kort tid: åtte journalister, to webutviklere og en analytiker. Noen av dem begynte høsten 2021, mens de to siste har oppstart 1. april i år, skriver mediehuset i en pressemelding.

Sjefredaktør Eivind Ljøstad er godt fornøyd med rekrutteringen:

– Det er lenge siden vi har kunnet fornye redaksjonen med så mange flinke folk samtidig. Disse vil garantert gjøre Fædrelandsvennen bedre. I tillegg sier rekrutteringene mye om at vi har lykkes med vår digitale satsing. Alle som har stått på gjennom turbulente år får nå fortjent flere nye kolleger, sier han i en pressemelding:

Dette er de nye:

Margrethe Saga (31) er fast ansatt som journalist innenfor næringslivsfeltet. Hun kommer fra Næringsforeningen i Kristiansandsregionen og har tidligere jobbet i Fædrelandsvennen som sommervikar og tilkallingsvikar.

Marit Elisabeth Strand (39) bytter fra Agderposten til fast jobb i Fædrelandsvennen. Hun skal jobbe med journalistikk innen helse.

Damares Stenbakk (29) og Aleksandra Kosalka (27) er ansatt i to prosjektstillinger som går over ett år, og skal jobbe med nysatsingen «By».

Shayan Jalilian (20) begynte som sportsjournalist i fast stilling i oktober i fjor, mens Johanne Ousdal (24) har gått inn i en seks måneders prosjektstilling på debatt, med mål om å engasjere flere unge lesere.

Anders Mjaaland (33) er fast ansatt som journalist og skal jobbe hovedsakelig med krimsaker, og Hilde Wøhni Joakimsen (48) har fått et lengre vikariat i 100 prosent stilling som journalist.

I tillegg til de åtte journalistene er Mathilde Jacobsen (33) fast ansatt som analytiker. Hun skal jobbe med hele Polaris-konsernet, men ha base i Fædrelandsvennen i Kristiansand.

Mahmoud Ibrahim Mohammad (27) er fast ansatt som webutvikler og Khai Joachim Nguyen (22) er ansatt som webutvikler i et lengre vikariat.

Powered by Labrador CMS