Espen Bless Stenberg bytter jobb og bransje når han går til Heia Nord-Norge.
Espen Bless Stenberg bytter jobb og bransje når han går til Heia Nord-Norge.

MEDIEFOLK:

Espen Bless Stenberg forlater journalistikken

Blir senior kommunikasjonsrådgiver og innholdsprodusent i Heia Nord-Norge.

Publisert Sist oppdatert

Det siste året har Espen Bless Stenberg (41) jobbet som journalist i Watch Media, for bransjeavisene EiendomsWatch og EnergiWatch, etter at han i fjor høst ga beskjed om at han ønsket å ga av som sjefredaktør i Bodø Nu.

Nå varsler han at det er nytt jobbskifte på gang: Stenberg skal fremover jobbe med kommunikasjon og markedsføring for Heia Nord-Norge, jobbportalen og rekrutteringsbyrået som er ledet av den tidligere Medier24-gründeren Gard Michalsen.

– Jeg ser fram til å komme inn i et selskap med svært fremoverlente kolleger, som hver dag jobber for å finne kompetanse til landsdelen vi alle er så glade i. Nå forlater jeg et yrke som har vært en del av meg over halve livet, og det føles riktig å prøve noe nytt, sier Stenberg i en pressemelding.

– I Heia Nord-Norge skal jeg bruke min kompetanse og min bakgrunn til å skape bolyst i hele landsdelen. Jeg gleder meg til å fortelle de beste historiene herfra.

Stenberg startet allerede i 1999 som frilanser for sporten i Harstad Tidende. Siden har han jobbet for aviser over hele landsdelen, blant annet i Nordlys, Avisa Nordland og Bodø Nu. Det siste året har han jobbet for Watch Media fra Bodø.

Daglig leder og medgründer Gard Michalsen i Heia Nord-Norge er meget fornøyd med rekrutteringen. 

– Vi søkte etter en «erfaren journalist skråstrek innholdsprodusent». Utlysningen var ambisiøs, og målet var å tiltrekke oss noen med både erfaring, nettverk og kompetanse på landsdelen. Og det har vi definitivt fått, sier Michalsen. 

– Det er ikke mange som har en slik landsdelskompetanse, kombinert med en god penn og unik digital erfaring. Vi er sikre på at Espen både både vil lage mye godt innhold, og styrke produktet heianordnorge.no. 

Powered by Labrador CMS