– Jeg er svært ydmyk for tilliten, og er oppriktig stolt over å få lede denne suksesshistorien videre, sier Stian Eliassen.

Mediefolk:

Stian Eliassen har fått fast jobb som ansvarlig redaktør for iFinnmark

– Vi skal fortsette å følge suksessoppskriften, og være gode til å tilpasse oss tiden.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Stian Eliassen er ansatt som ny ansvarlig redaktør for iFinnmark.no, Finnmark Dagblad og Finnmarksposten, hvor han har vært konstituert i stillingen siden i fjor sommer. Det melder Amedia i en pressemelding.

– Jeg er svært ydmyk for tilliten, og er oppriktig stolt over å få lede denne suksesshistorien videre. Titlene våre har en stolt historie, og har en svært viktig rolle i samfunnsutviklingen og hverdagen til innbyggerne i Finnmark, sier Eliassen.

Han har vært ansatt som både journalist, vaktsjef, digitalsjef og digitalredaktør i Finnmark Dagblad siden 2011.

– Siden vi i 2015 lanserte iFinnmark har vi vært opptatt av innovasjon og digitalisering. Dette har vist seg å vært en suksessoppskrift, noe som er bevist gjennom en stor økning i antall abonnenter, og ikke minst engasjementet fra abonnentenes side. Vi skal fortsette å følge suksessoppskriften, og være gode til å tilpasse oss tiden. Jeg ser frem til å fortsette denne spennende utviklingen sammen med mine svært dyktige kolleger, sier den nye redaktøren.

Styreleder Renate Slettli Nymo er meget tilfreds med ansettelsen av Eliassen som redaktør for avisene i Finnmark.

– Etter en god og grundig ansettelsesprosess er det med stor glede å avdekket at den beste kompetansen har vi internt i eget hus. Stian har hatt en sentral rolle i utviklingen og etableringen av iFinnmark.no og har gjennom flere år vist en faglig dyktighet og et engasjement av de sjeldne, sier styrelederen til Amedia.

Hun fortsetter:

– I rollen som konstituert ansvarlig redaktør har han levert gode resultater både økonomisk og redaksjonelt, og sammen med de andre redaktørene og redaksjonen lagt en ambisiøs og solid strategi mot 2025. Med Stian ved roret og i samarbeid med resten av den flotte gjengen vi har i Finnmark er jeg helt sikker på at avisene i Finnmark vil opprettholde sin posisjon som Finnmarks største og beste lokalaviser, sier Nymo.

Powered by Labrador CMS