Foto: Birgit Dannenberg.

Dette koster VG levert på døren

Første helgen i november kan du få VG helt hjem.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Om noen knappe uker starter VG helgelevering pr. bud i Oslo og Akershus. Lørdag 6. november vil den for første gang kunne leveres på dørmatten.

Alle avtaler med Aftenposten er nå på plass. Og det er nettopp Aftenposten, som også blir hovedkonkurrenten på dørlevering på søndager, som vil stå for distribusjon og levering. Det er også til Aftenposten VGs abonnenter vil ringe og klage dersom avisen ikke kommer som avtalt.

Ifølge prosjektdirektør Freddy Olsen har VG de siste to årene hatt en abonnementsordning i Bergen på søndager, men her går tilbudet kun til Bergens Tidendes abonnenter. Olsen forteller at de opplever at abonnentene gir forutsigbarhet.

Tilbud

Prisen for å få den levert på døren? Det blir samme kostnad som du betaler for å plukke den opp i kiosken på hjørnet. Ifølge Olsen 875 kroner per halvår.

– Vi mener tilbudet er så godt at det fortjener prisen. Det har jo også med økonomien i det å gjøre. Det vil være vanskeligere å bære seg økonomisk med en lavere pris, sier han og viser til at det koster mer for VG å levere avisen hjem til leserne enn i ordinært utsalg. Kiosken, butikken eller bensinstasjon får 15 prosent av inntektene fra avisene de selger.

Hvis du ender med et abonnement på VG, så kan det være dager da avisen ikke kommer på døren, selv om den står dagsfersk i butikken.

Powered by Labrador CMS