Fra forberedelsene til Norsk Journalistlags landsmøte. Møtet er digitalt, men styres fra et hotell ikke langt fra Oslo Lufthavn.

Sender hjem redaksjonskomiteene - landsmøtet går som normalt

Ny smittevernregler skapte utfordringer.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

De nye smittevernreglene som ble offentliggjort mandag kveld, får følger for Norsk Journalistlags gjennomføring av landsmøtet som starter i dag, skriver NJ på egen nettside.

Møtet gjennomføres digitalt, men sendingen og møteledelsen er lagt til Scandic Airport Hotell i Nannestad kommune.

– Den gode nyheten er at vi fortsatt kan gjennomføre landsmøtet og ikke må utsette det i 6 måneder, sier NJ-leder Hege Iren Frantzen til NJs nettside.

– I samråd med kommunen har vi redusert antall personer til stede for å gjennomføre møtet til et absolutt minimum. Vi er likevel sikre på at de 149 delegatene og andre som vil følge livesendingen, vil se at Norsk Journalistlags første digitale landsmøte blir et godt møte, fortsetter Frantzen.

Opprinnelig var det planlagt at redaksjonskomiteene, som gjennomarbeider og klargjør forslag til vedtak, skulle være til stede på arrangementshotellet – men på separate rom, skriver NJ.

Dette ble gjort om mandag kveld og redaksjonskomiteen er nå sendt hjem og kommer til å sitte hver for seg.

– Vi har heldigvis lagt gode planer for smittevern, og vil gjennomføre landsmøtet godt innenfor begrensningene i de nye reglene, sier NJ-lederen.

Powered by Labrador CMS