Jo Christian Oterhals. Foto: Birgit Dannenberg.
Jo Christian Oterhals. Foto: Birgit Dannenberg.

VG-ansatte får iPad

Nesten 400 padder deles ut som del av bonus.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

I en slags gledesrus etter å ha lansert VG Pluss fikk en i VG-ledelsen ideen om å endre på årets bonus til de ansatte. Hvorfor ikke gi folket en iPad? Og ganske så kjapt ble klubbene i VG-huset kontaktet med spørsmål om deler av pengebeløpet i bonusen kunne brukes til å kjøpe inn paddene.

– Det syntes vi jo var en god idé, sier klubbleder Jostein Matre i VG Multimedia redaksjonsklubb.

Han forteller at signalene fra ledelsen er at bonusen uansett er større enn det iPaden koster, så de ansatte vil likevel få et pengebeløp på nyåret.

To millioner

Administrerende direktør Jo Christian Oterhals i VG Multimedia sier til Journalisten at det er snakk om at det vil bli delt ut rundt 400 iPader, men nøyaktig tall er usikkert for det er flere ansatte som har fått iPads allerede. iPad-bonusen har uansett kostet bedriften et sted mellom 2 og 2,5 millioner kroner.

– Det er en substansiell investering, men på en annen side er det slik at vi har VG Nett og VG papir og alle ansatte kan lese disse hver dag, og da er det ikke unaturlig at de ansatte kan lese det tredje produktet vi har også.

Samtlige i VG-huset skal være utstyrt med iPad i løpet av januar.

Også de ansatte i Rana Blad har fått iPad fra bedriften. Vet du om andre bedrifter som gir slike gaver til sine ansatte så tips oss gjerne; journalisten@journalisten.no.

Powered by Labrador CMS