Terje Svabø og Jan-Erik Larsen ser fram til å samarbeide. Foto: Espen Solli
Terje Svabø og Jan-Erik Larsen ser fram til å samarbeide. Foto: Espen Solli

Tidligere NRK- og TV 2-profil inngår samarbeid med Kruse Larsen

Ny avtale for Terje Svabø.

Publisert

Denne artikkelen er over fem år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

– Jeg ser virkelig fram til å samarbeide med Kruse Larsen, et dynamisk miljø med flere medarbeidere jeg i forskjellige sammenhenger har hatt gleden av å forholde meg til, sier Terje Svabø i en pressemelding.

Den tidligere journalisten driver i dag selskapet Svabø Nyheter & Analyse, som leverer rådgiving på medier, politikk og strategiske prosesser. Svabø er også en populær konferansier og debattleder.

– Kruse Larsens kjerneområder er strategisk kommunikasjon, politikk, mediehåndtering og omdømmekriser, samt kurs og foredrag. Med min erfaring fra medier og politikk, håper jeg å kunne bidra med nyttig kunnskap, sier Svabø.

Partner og daglig leder Jan-Erik Larsen sier han er glad for å få med Svabø på laget.

­– Terje har en unik forståelse for Medie-Norge, som mange synes det er stadig mer komplisert å forholde seg til. Han er en erfaren rådgiver og kjenner både næringsliv og politikk godt. Dessuten tenker vi likt om mange sentrale spørsmål. Vi ser frem til å jobbe med ham, sier Larsen.

Svabø har mangeårig erfaring som journalist i Aftenposten, VG, NRK og TV 2. Han har ledet tankesmien Civita, skrevet flere bøker og jobbet som korrespondent og frilanser i flere land. Han pendler i dag mellom Zagreb og Norge.

– Tempoet i nyhetsdøgnet akselererer og det er et voksende behov for målrettet, ærlig rådgivning basert på fakta og erfaring. Kruse Larsen har full åpenhet om kundelistene. Det er en forutsetning for et konstruktivt samarbeid jeg definitivt deler, sier Svabø.

Powered by Labrador CMS