Mediefolk:

Tor Magne Nondal har mange år bak seg som nyhetssjef, nyhetsredaktør og prosjektredaktør i Dagens Næringsliv.

Tor Magne Nondal blir redaktør for TU.no

– Dette er akkurat den kompetansen og erfaringen vi trenger nå.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Dagens Næringsliv-redaktør Tor Magne Nondal blir ny redaktør for TU.no, skriver TU Media i en pressemelding.

Nondal tiltrer stillingen 1. februar neste år. Han vil da lede Norges største teknologiredaksjon med cirka 30 årsverk, og vil sitte i TU Medias ledergruppe.

– Dette er akkurat den kompetansen og erfaringen vi trenger nå. Vi har hatt god vekst i vårt digitale abonnementsprodukt. Nå skal vi bli enda mer relevante og nyhetsorienterte, sier administrerende direktør og ansvarlig redaktør Jan M. Moberg i TU Media AS i pressemeldingen..

Nondal har mange år bak seg som nyhetssjef, nyhetsredaktør og prosjektredaktør i Dagens Næringsliv, hvor han fratrer ved nyttår. Han studerer for tiden strategisk ledelse ved NHH. Nondal overtar etter Ole Petter Pedersen, som går til NHST-selskapet Europower Energi.

– Jeg ser frem til å jobbe med de dyktigste og mest kunnskapsrike teknologijournalistene i Norge. Vår tids største utfordring er det grønne skiftet og en bærekraftig verden. Den utviklingen vil være drevet og definert av ny teknologi, sier Nondal.

Når Nondal tiltrer stillingen vil digitalredaktør Svein-Erik Hole gå over i en ny og spisset stilling som redaktør for vekst og innsikt.

Hole har vært i TU siden 2013, og har hatt hovedansvaret for den digitale abonnementssatsingen Ekstra, noe som også blir en kjerne i videre utvikling.

– Tor har alt som skal til for å gjøre nyhetsjournalistikken vår enda bedre, og jeg får fullt fokus på lesermarked og vekst. Forhåpentlig vil dette gi oss enda mer fart, sier Hole.

TU Media har i skrivende stund 17.000 digitale abonnenter og når en million unike brukere pr. måned. Magasinet Teknisk Ukeblad har 164.000 abonnenter, opplyser selskapet i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS