Mediefolk:

Jonas Nilsson og Sofia Sandø Hartveit skal jobbe sammen i VG.

VG ansetter to redaksjonelle utviklere: – Vi skal tiltrekke oss de beste digitale hodene

Utviklingsredaktør ekstremt fornøyd med rekrutteringsjobben.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Jonas Nilsson (40) er hentet til i fast stilling som redaksjonell utvikler i VG og Sofia Sandø Hartveit (22) ansatt i et vikariat i samme avdeling, skriver VG i en pressemelding.

Nilsson har 21 års erfaring med å designe websider. Han kommer fra stillingen design lead i Adresseavisen, og har allerede vært på utlån til VG i hele 2021.

– Jeg gleder meg til å igjen jobbe med viktigste sakene med de flinkeste og rauseste folka, i det som uten tvil er Norges beste fagmiljø for redaksjonell utvikling, sier Nilsson i pressemeldingen.

Sandø Hartveit har informatikk-utdannelse fra Oslo og Amsterdam, og er medgründer bak lokalmat-appen Fuud. Hun er ansatt i et vikariat ut året.

– Jeg er veldig glad i å treffe nye mennesker, så jeg ser frem til å bli kjent med og lære av dyktige kollegaer i VG. Jeg er ung og nysgjerrig, og gleder meg til å skape nye og spennende ting sammen med teamet, sier Sandø Hartveit.

Begge skal jobbe i avdelingen for redaksjonell utvikling, som er involvert i design og utvikling av VGs mest profilerte saker.

– For å være hele folkets primærdestinasjon på nyheter, er vi avhengig av å ligge i front på fortellerteknikk. Vi trenger de mest relevante innloggede tjenestene, og vi trenger grepene som engasjerer i nyhetsbildet. Samtidig skal vi tiltrekke oss de beste digitale hodene, sier utviklingsredaktør Øyvind Brenne.

– Derfor er jeg ekstremt fornøyd med rekrutteringsjobben avdelingsleder Jarle Brenna har gjort her. Med Jonas får vi inn den beste redaksjonelle utvikleren i Norge utenfor VGs redaksjon, og med Sofia får vi et stort talent som bringer helt andre impulser inn i avdelingen, legger han til.

Powered by Labrador CMS