Mediefolk:

Knut Okkenhaug og Linda Vaeng Sæbbe skal styrke det redaksjonelle laget i Amedia-satsingen Nidaros.

Nidaros ansetter to: – De hvasseste i landet på sine spesialområder

Knut Okkenhaug og Linda Vaeng Sæbbe bytter jobb.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Som klubbleder er jeg strålende fornøyd med å ha fått med to så dyktige, og ikke minst engasjerte folk på Nidaros-laget. Dette har jeg stor tro på at vil løfte oss som redaksjon, og gi oss masse krutt videre til vår jobb med å produsere viktige saker for Trondheims befolkning, sier Kine Tømmerdal, klubbleder i Nidaros, i en pressemelding.

Gledesutbruddet kommer etter at det i dag ble kjent at Knut Okkenhaug og Linda Vaeng Sæbbe melder overgang til den Trondheims-baserte nettavisen.

Vaeng Sæbbe har lang erfaring innen økonomi og næringsliv, og har stått sentralt i oppbygningen av næringslivssatsningen Nord24 i Nordlys. Hun vil også i Nidaros jobbe med næringslivsstoff i underavdelingen NT24.

Hun er utdannet journalist fra Nord universitet, med videreutdanning ved BI, samt undersøkende journalistikk fra Volda.

Nidaros har også ansatt mangeårig Adressa-journalist Knut Okkenhaug. I perioden 2001-2015 jobbet han som nyhets- og krimreporter i Adresseavisen. I tillegg har han i flere år vært feature-journalist i Ukeadressa. Okkenhaug har også bakgrunn fra Trønder-Avisa og Hitra-Frøya.

De siste syv årene har han jobbet med kommunikasjon - først som seniorrådgiver kommunikasjon i Nav sin fylkesstab i Trøndelag, de siste tre årene som kommunikasjonsrådgiver i klima- samfunnsavdelingen i Trondheim kommune.

Vi siktet høyt, da vi skulle hente inn folk, og Knut og Linda er av de hvasseste i landet på sine spesialområder. Får nesten lyst til å leie Lerkendal og kalle inn til pressekonferanse, for å vise nysigneringene, sier Nidaros’ sjefredaktør og administrerende direktør, Stig Jakobsen.

Han legger til:

– Selv om Nidaros har satt en rekke trafikkrekorder den siste måneden, vil slike nytilskudd være med å løfte oss ytterligere. De journalistiske ambisjonene vil også kunne heves en del hakk, noe vi er avhengig av for å lykkes i det tøffe konkurransebildet.

Powered by Labrador CMS