"Hole in One" byr på vakker natur og glade medarbeidere i Kvinnheringen, med redaktør og daglig leder Tomas Bruvik i spissen. Skjermdump fra videoen

Slik hylles Europas beste lokalavis på video

Redaktøren i Kvinnheringen sender golfball over avisens vakre nedslagsfelt og rett i hullet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over åtte år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Tidligere denne uka hentet Kvinnheringen prisen som Europas beste lokalavis under European Newspaper Awards-kongressen i Wien. Avisen, som kommer ut på Husnes i Hordaland på Husnes i Hordaland, er flere ganger blitt hedret for kreativ design, og denne gangen gikk de helt til topps i konkurransen.

– Dette er bare kjekt og har på ingen måte gått til hodet på oss. Det sa Tomas Bruvik, redaktør, daglig leder og desksjef i Kvinnheringen til Journalisten da det ble kjent at lokalavisen fikk prisen.

Også Hallingdølen har vunnet denne prisen tidligere.

Kvinnheringen feires i lokalmiljøet i form av en egen video med Bruvik i hovedrollen. Den er produsert av Fjord Studio og lagt ut på YouTube. I videoen sender redaktøren av gårde en golfball som sveiper over det naturskjønne området sørvest i Hordaland.

Kvinnheringen er blitt priset flere ganger de siste årene. Særlig har utgaven som bare inneholdt notiser, vakt oppmerksomhet og begeistring i Medie-Norge, og utlandet.

Powered by Labrador CMS