Magnus Hoem Iversen får fast jobb i Media City Bergen, mens Guro Istad går til jobb i en annen bransje.

MEDIEFOLK:

Magnus Hoem Iversen tar over for Guro Istad

Endringer i Media City Bergen.

Publisert Sist oppdatert

– En stjerne ut, en stjerne inn, sier Helge O. Svela, daglig leder i Media City Bergen. 

– Ulempen med å ansatte veldig flinke folk er at andre gjerne vil stjele dem fra deg. Guro har gjort en kjempejobb hos oss, og jeg ønsker henne lykke til i hennes nye jobb.

Istad, som tidligere var daglig leder på Pressens hus i Oslo, begynner i ny stilling som seniorrådgiver i PR-byrået Släger. Samtidig går Magnus Hoem Iversen over i fast stilling i Media City Bergen, også kjent som Medieklyngen. 

Iversen har vært ansatt i et vikariat siden januar.

– Magnus har en sterk akademisk kompetanse innen mediefag, kombinert med en spennende erfaring fra politikken. Jeg er sikker på at han vil løfte oss ytterligere. I tillegg er han en sånn fyr som alle bare liker, så det er både veldig bra i en slik jobb og litt irriterende for oss andre rundt ham.

 Iversen har doktorgrad i medier og kommunikasjon fra Universitetet i Bergen, og har jobbet som politisk rådgiver og stabssjef for to byrådsledere i Bergen. 

Han har også vært med i programkomiteen til Nordiske Mediedager og skrevet to bøker om sosiale medier. Hans neste bok, «Skjermtid: nødhjelp til frustrerte foreldre», kommer ut 10. mai i år.

Powered by Labrador CMS