Mediefolk:

Dette er den nye lederen for NJ Student: Vilde Midtbø Ulsten (21) fra Florø.

Vilde Midtbø Ulsten er ny leder for NJ Student

21-åring overtar som leder.

Denne artikkelen er over fem år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

NJ Student valgte søndag 12. august ny leder. Den nye lederen er Vilde Midtbø Ulsten, 21 år gammel og fra Florø. Hun er i dag leder av NJ Student Bergen, et verv hun tok i fjor høst.

Midtbøe Ulsten har i vår fullført en bachelor i journalistikk ved Universitetet i Bergen, MCB. Hun har bakgrunn fra Firdaposten. I sommer har hun jobbet i NRK på Marienlyst, men skal fremover nå jobbe i NRK Hordaland ved siden av studier. Til høsten starter hun på en master i undersøkende journalistikk ved Universitetet i Bergen.

Den nye lederen sier dette om vervet:

– Det er veldig gøy å ta over dette vervet. Jeg er veldig glad for tilliten, og ser frem til et år hvor jeg følger med på et aktivt studentmiljø. Fokuset blir å ta vare på utdanningene, og spesielt Bodø som dessverre har nullopptak til høsten. Jeg har innsett hvor viktig det er med ei fagforening for journaliststudentene. Å ha folk i ryggen når man går inn i dette yrket er veldig viktig.

– Vilde har gjort en imponerende innsats med klubbarbeidet i NJ Student Bergen siden hun tok over en klubb som lå brakk på senhøsten i fjor. Hun har på kort tid fått god kontakt med studentene i Bergen, og mediebransjen, og vist en interesse for arbeidet Norsk Journalistlag gjør, sier avtroppende leder Oda Stine Viken i en pressemelding.

Deler av styret i NJ Student. Fra venstre: Jørgen Wear, Vilde Midtbø Ulsten og Stella Brevik.

Nytt styre består av:

Vilde Midtbø Ulsten, leder (NJ Student Bergen), Guro Gulstuen, nestleder (NJ Student, Oslo MET), Jørgen Wear, sekretær (NJ Student Volda), Stella Brevik, styremedlem (NJ Student Stavanger) og May Helen Simonsen, vara (NJ Student Bodø).

Powered by Labrador CMS