Økte inntekter for DN-eier

Roger Aarli-Grøndalen
nyhetsstudio
Amund Djuve, konsernsjef i DN Media Group.

Mediedivisjonen i NHST Holding, DN Media Group, økte resultatet (EBITDA) fra 12,8 millioner kroner i andre kvartal 2023 til 26,6 millioner kroner i andre kvartal 2024, skriver selskapet i en pressemeldingen.

Veksten i heldigitale abonnementsinntekter var på 20,5 prosent mot samme periode i fjor. 61,9 prosent av abonnementsinntektene i DN Media Group er heldigitale, mot 55,4 prosent på samme tid i fjor. Papirbaserte abonnementsinntekter fortsetter å falle, heter det videre i pressemeldingen.

Totalt økte driftsinntektene med 5,3 prosent mot samme kvartal i fjor. Kostnadene i DN Media Group i første kvartal var ned 1 prosent mot samme periode i fjor.

– Vi har hatt en god utvikling redaksjonelt, og kommersielt gjorde vi det bedre enn i samme kvartal i fjor. Sammen med bedret kostnadskontroll har dette bidratt til en resultatdobling så langt i år. Markedene vi opererer i er preget av usikkerhet, og vi fortsetter å jobbe systematisk med lønnsomhetsforbedrende tiltak, sier konsernsjef Amund Djuve i DN Media Group i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS