MTG-sjef Morten Micalsen (i midten) er fornøyd med seertallene på EM i håndball. Her sammen med andre medieledere under Nordiske Mediedager i fjor. Arkivfoto: Nordiske Mediedager

Gode håndballtall for TV 3

På det meste fulgte 340.000 seere søndagens thriller mot Kroatia.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over åtte år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Norges håndballherrer sørger for seerjubel i TV 3. I snitt fulgte 225.000 seere kampen som endte med Norge-seier 34-31.

Åpningskampen mot Island fredag ble fulgt av 227.000. Det var TV 3s beste januardag siden 2010 og ga en kommersiell andel på 18,3 prosent.

– Vi er veldig godt fornøyd med de første dagene av mesterskapet, både når det gjelder seertall og gjennomføring. Det har vært forrykende kamper og skyhøyt nivå på lagene. Vi vet at det ikke er lett å ta over en rettighet som TV 2 har utført meget godt i mange år, og vi var selvsagt spent både på seertall og hvordan seerne ville ta imot sendingene våre, sier administrerende direktør Morten Micalsen.

Norge møter Hviterussland til en helt avgjørende kamp tirsdag. Seier kan gi gruppeseier og fire poeng i mellomspillet. Tap betyr i verste fall at EM er over.

– Vi har ikke vært bortskjemt med suksess i mesterskap for håndballgutta, men vi håper og tror at noe stort er på gang, sier Micalsen.

Powered by Labrador CMS