TV 2s kommentatorpar Harald Bredeli (tv) og Bent Svele blir ikke å se under mesterskap framover. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

TV 2-Bredeli etter nederlaget: – En æra er over

Dårlig dag for Harald Bredeli.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over seks år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

TV 2s håndballansikt Harald Bredeli er trist etter at arbeidsgiveren hans tapte kampen om rettigheter for VM og EM til 2025 og 2026.

Kanalen står nå uten internasjonale rettigheter etter at NENT Group sikret seg disse til både EM og VM i lang tid framover.

– Dette er trist for TV 2. Håndballmesterskapene har vært en del av kanalens DNA, og nå er en æra over, sier Bredeli til NTB.

– Jeg ser på terminlistene og finner ingen omkamp, så det er bare å gratulere kollegene i TV 3/Viasat med en fantastisk rettighet. De er dyktige, så seerne er godt ivaretatt. Selv gyver jeg løs på kveldens VM-kval med håndballgutta.

– Livet er ikke over, bare håndballivet slik vi kjenner det. Og for TV 2 sin del blir det jo et vanvittig liv med all fotballen framover, sier Bredeli

Glad

Håndball-VM blir sendt på Viasat og Viaplay fram til 2025, mens NENT Group også har sikret seg EM-rettighetene fram til 2026.

Norges kamper vil bli sendt på TV 3, mens andre kamper vil bli sendt på de øvrige Viaplay-plattformene.

– Dette er fantastiske nyheter for hele NENT Group, og ikke minst for alle håndballgale nordmenn. Håndball står utrolig sterkt blant publikum her til lands, og vi slo våre egne seerrekorder flere ganger under Håndball-EM i 2016. Vi gleder oss stort over å kunne tilby ikke bare håndball-EM, men nå også håndball-VM i mange år fremover på våre plattformer. Vi har god erfaring med å ivareta håndballrettigheter, og kan love publikum et fantastisk sportsprodukt fremover, sier Morten Aass, administrerende direktør i NENT Group Norge.

NENT Group har i tillegg forlenget rettighetene for Champions League, European Handball League og EHF-cup.

Viasat-kommentator Daniel Høglund skriver på Twitter at han sjelden har våknet med et større smil om munn etter at det ble kjent at de har sikret seg rettighetene.

Powered by Labrador CMS