TA-ansatte fikk 15.000 i julebonus

Telemarksavisa har knapt gått bedre enn i år og spanderer 15.000 i bonus på sine ansatte.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Administrerende direktør Dag Reiersen bød på en svært populær julegave under årets julemiddag i Telemarksavisa. En bonus på 15.000 kroner til hver enkelt. Sjelden har ansatte blitt så glade for et budskap fra ledelsen, meldes det fra Skien. Bonusen kommer på toppen av et historisk godt lokalt lønnsoppgjør som ga 15.700 kroner i tillegg.

– Dette kom uventet, mest fordi vi under forhandlingene ba dem stikke bonuser et visst sted. Vi ville heller ha lange penger, sier klubbleder Tom Erik Holland.

– Men vi står for verdiskapningen så det bør jo regne litt på oss når det går så bra for avisa som det gjør, legger han til.

Rekordår

Direktør Reiersen opplyser at 2006 har vært et rekordår for Telemarksavisa.

– Det er sannsynligvis det beste året i TAs historie. Det skyldes for det første at vi holder opplaget og klarer å ta inn en pen kroneøkning, og for det andre en veldig effekt og stram drift. Men den største posten er en veldig god utvikling på annonsemarkedet, sier Reiersen.

At TA ikke opplever opplagssvikt slik mange andre gjør forklarer direktøren slik:

– Vi er i den heldige situasjon at vi fortsatt kriger om papirabonnenter med Varden og så langt har vi kommet greit ut av den kampen.

– Og nå ville dere belønne medarbeiderne?

– Ja, vi synes det var viktig å gi de ansatte et påslag. Vi har gitt mindre bonuser tidligere år også, men med det året vi nå har bak oss var det greit å ta i litt mer, sier Reiersen.

Riktig retning

Holland er veldig fornøyd med at de ansatte samlet sett får god uttelling i år.

– Men det er fortsatt litt igjen før vi lønnsmessig er der vi bør være sammenliknet med andre. Dette er imidlertid et sprang i riktig retning.

Han påpeker at TA er en av A-pressens mest effektive aviser og at de produserer flere sider pr. hode enn noen andre i konsernet.

– Så vi jobber da for pengene, sier Tom Erik Holland.

Powered by Labrador CMS