Fra venstre Thomas Gulbrandsen, Carina Alice Bredesen og Farid Ighoubah. Foto: Nettavisen

Se hvem som er blitt nye ledere i Nettavisen

Ansetter mens andre kvitter seg med folk.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over åtte år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

– Nettavisen er i den heldige posisjonen at vi kan ansette folk i stedet for å nedbemanne. Med denne sjefstroikaen er vi enda bedre rustet til å gjøre oss bemerket i nyhetskrigen, sier nyhetsredaktør Erik Stephansen.

Dette er de nye lederne i Nettavisen:

Sjef for sporten: Den nye sportssjefen i Nettavisen heter Carina Alice Bredesen (32). Hun har lang erfaring som sportsjournalist, også som leder. Blant annet som frontsjef i Drammens Tidende og som redaktør og vaktsjef i DittOslo (tidligere lokalavisene/Nordstrand Blad).

I dag jobber hun i TV 2s Senkveld, der hun er ansvarlig for å skaffe de beste sportsgjestene til Thomas og Harald. Bredesen begynner i Nettavisen 1. november.

Sjef for nyheter: Farid Ighoubah (36) er ansatt i en nyopprettet stilling under nyhetsredaktøren, som sjef for nyhetsavdelingen. Han har tidligere vært innom Nettavisen-systemet, blant annet som redaksjonsleder for iBergen og iOslo.

Ighoubah kom tilbake til Nettavisen som journalist i april i år. Han kom da fra produksjonsselskapet Mastiff, der han var med og laget TV 2-programmet Matkontrollen. Han har også erfaring fra nyhetsavdelingen i NRK.

Sjef for økonomi/samfunn: Den nye sjefen for økonomi (NA24) er Thomas Gulbrandsen (41).  Han har jobbet i Nettavisen helt siden 1999, både som økonomijournalist, nyhetsjournalist, sportsjournalist og vaktsjef.

Gulbrandsen var også med og starte NA24, hvor han lenge var utgavesjef. De siste sju åra har han jobbet på kommersiell side, blant annet med ansvar for tippesatsingen til Nettavisen.

Bredesen erstatter Roy Kvatningen, som nå er Nettavisens korrespondent i New York. Gulbrandsen erstatter Ole Eikeland, som sluttet i sommer for å starte eget firma innen kommunikasjon.

Powered by Labrador CMS