ØPs nyhetsleder Thor Kenneth Løvenfalck tar her imot Morten Sørum som kommer med tips til redaksjonen.

MEDIEFOLK:

Thor Kenneth Løvenfalck er ny nyhetsleder i Østlands-Posten

– Betydningen av god journalistikk vil alltid være verdifull.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Egentlig var det lærer han var, men så startet han som frilanser, og dermed var grunnlaget for en karriere i Østlands-Posten (ØP) lagt. Først på sporten, deretter i den «ordinære» nyhetsavdelingen. Og i dag ble det kjent at Thor Kenneth Løvenfalck er ØBs nye nyetsleder.

– Det er en turbulent mediehverdag vi lever i, men den er spennende og full av nye løsninger. Betydningen av god journalistikk vil alltid være verdifull, men nå kan for eksempel en lokalavisjournalist nå ut til hele landet, eller hele verden, for den saken skyld, sier Løvenfalck til egen avis.

Konstituert ansvarlig redaktør i ØP, og til vanlig nyhetsredaktør, Tonje Skjørtvedt, sier hun er svært fornøyd med å ha fått inn Løvenfalck inn i ledergruppa som består av nyhetsleder, nyhetsredaktør og ansvarlig redaktør.

– Thor Kenneth har lang fartstid i ØP, og så er det en stor styrke at han er lokal, og kjenner til samfunnet godt. Han er veldig nyhetsorientert, flink med folk og har god oversikt, noe en lokalavis trenger. Dette kommer til å bli bra for ØP, sier hun til egen avis.

Powered by Labrador CMS