Future Week arrangeres av Media City Bergen 6. til 8. juni.
Future Week arrangeres av Media City Bergen 6. til 8. juni.

Future Week 2022

Tiktok-ansatte forsøkte å avsløre kildene hennes – nå deler hun erfaringene under Future Week

Flere navn klare for Media City Bergens «fremtidskonferanse».

Publisert

Emily Baker-White har over tid dekket Tiktok tett. Den tidligere Buzzfeed-journalisten – nå ansatt i Forbes – har stått bak flere store Tiktok-avsløringer, for så å oppleve at Tiktok-ansatte brukte data fra appen til å jakte på kildene hennes.

I begynnelsen av juni kommer hun til Media City Bergens Future Week 23 for å dele sine erfaringer.

Til Bergen kommer også Jack Sweeney, utvikleren bak ElonJet, som fulgte Elon Musks privatjet med automatiske oppdateringer på Twitter – til Musk kjøpte Twitter og stengte kontoen hans.

Produktguru Marty Cagan.
Produktguru Marty Cagan.

Et annet høydepunkt Future Week lokker med, er Marty Cagan, produktguruen fra Silicon Valley Product Group. Han kommer med et nytt foredrag om digital transformasjon.

Inspirasjon og påfyll

– Future Week skal være en uke full av inspirasjon, faglig påfyll og nettverking for alle våre medlemmer og nære samarbeidspartnere. Vi har kommet langt med planleggingen av programmet, og jeg er sikker på at det kommer til å treffe bransjen svært godt, sier Helge O. Svela, daglig leder i Media City Bergen.

– Vi samler alt det vi jobber med gjennom året, og presenterer det i en spennende uke her i Bergen. Dette vil være en fantastisk mulighet for alle som er interessert i medier og teknologi til å lære, utforske og dele ideer.

Media City Bergen har arrangert Future Week siden 2018, men i år blir det noen endringer for å gi et tydelig tilbud til ulike målgrupper, forteller Svela.

Redaksjonell innovasjon

Første dag, 6. juni, handler om redaksjonell innovasjon. Blant temaene er hvordan nå unge målgrupper, desinformasjon, datajournalistikk, digital historiefortelling og generativ AI.

Dag to rettes søkelyset mot medieteknologi og techtrender. Tema vil blant annet være design og UX, maskinlæring, lowcode og utviklingstrender, generativ AI og koding.

Future Week avsluttes med mcb tech .23, Media City Bergens konferanse rettet mot ledere.

– Future Week er for alle som ønsker å lære mer om fremtidens medier og teknologier. Vi håper å inspirere og utfordre deltakerne til å tenke nytt og stort og utforske nye muligheter, sier Svela.

Powered by Labrador CMS